ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Ημερομηνία Ανάρτησης: 02/01/2020

Αλλαγή χρόνου του Διοικητή της 5ης Υ.Πε. κ. Φώτη Σερέτη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς μαζί με το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό Προσωπικό και Πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. ενημερώθηκε και σχημάτισε δική του εικόνα για τα τρέχοντα θέματα του Κέντρου Υγείας και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημε…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 31/12/2019

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων που αφορούν την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ενός (1) ατόμου κατηγορίας ΤΕ κλάδου Ραδιολογίας Ακτινολογίας και ελλείψει αυτού  ενός (1) ατόμου κατηγορίας ΔΕ κλάδου Χειριστών Εμφανιστών/Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους με καθεστώς έκδοσης απόδε…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/12/2019

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης στους πονεμένους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτές τις άγιες μέρες βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, καθηλωμένοι σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης υποδέχτηκε στο Π…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 20/12/2019

Ανάκληση της με αρ. πρωτ. 95116/16-12-2019 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη (1) ατόμου κατηγορίας ΠΕ κλάδου Ακτινοφυσικών Ιατρικής χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους με καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών για την Κεντρική Υπηρεσία της 5ης ΥΠε.

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 16/12/2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ενός (1) ατόμου κατηγορίας ΠΕ κλάδου Ακτινοφυσικών Ιατρικής χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους με καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών για την Κεντρική Υπηρεσία της 5ης ΥΠΕ.

Περισσότερα...