ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Ημερομηνία Ανάρτησης: 07/04/2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εορτάζεται και φέτος σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές για όλη την ανθρωπότητα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του τρίτου κύματος της πανδημίας συνειδητοποιούμε όλοι ότι η υγεία είναι πράγματι το πολυτιμότερο αγαθό για την ανθρώπινη ζωή. Χρέος όλων μας είναι να επενδύσουμε στη Δημόσια Υγεία, καθώς…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/03/2021

Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια γιορτάζουμε, σήμερα, τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821. Γιατί γιορτάζει η Παναγιά, γιορτάζει κι η Πατρίδα. «Σήμερον χαράς Ευαγγέλια». Αιτία αυτής της χαράς είναι τα δύο «Χαίρε»: Το «Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία» και το «Χαίρε ω Χαίρε Λευτεριά».

Με το…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/03/2021

Φέτος στην εθνική μας επέτειο που γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την κήρυξη του απελευθερωτικού αγώνα, τιμούμε όλο το προσωπικό του Τομέα Υγείας που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του αγώνα. Οι Δομές Υγείας της Ελλάδας είναι η Εθνική μας Άμυνα.

Με αίσθημα συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας και ευθύνης, τιμούμε σήμερα τον Ευα…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 22/03/2021

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η Προκήρυξη –Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, για την στελέχωση των Τοπικών Ομάδων Υγε…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 19/03/2021

Σας ενημερώνουμε ότι την 19/3/2021, ημέρα Παρασκευή, αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας, οι πίνακες με τους υποψήφιους που κατέθεσαν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, για φορείς αρμοδιότητας μας.

Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία υποβολής των ενστάσεων ΑΣΕΠ, είναι από την 19-03-2021 και για 15 ημέ…

Περισσότερα...