ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Ημερομηνία Ανάρτησης: 22/09/2023

Επισυνάπτεται σχετικός πίνακας με τις ημέρες και ώρες που τα νοσοκομειακά φαρμακεία αρμοδιότητας 5ης ΥΠΕ θα εκτελούν τις συνταγές των ασθενών με το αντιικό φάρμακο PAXLOVID. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αγωγής COVID-19 από την αρμόδια επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα …

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 15/09/2023

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τρικάλων, ενδιαφέρεται για συνεργασία με έναν (1) ιατρό ειδικότητας Παιδιατρικής με καθεστώς έκδοσης, από αυτόν, δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Περισσότερες πληροφορ…

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 15/09/2023

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λαμίας, ενδιαφέρεται για συνεργασία με έναν (1) ιατρό ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής με καθεστώς έκδοσης, από αυτόν, δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 15/09/2023

Σας ενημερώνουμε ότι από 15-9-2023 η 11η ΤΟΜΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πλημμυροπαθών κατοίκων της περιοχής της Γιάννουλης, θα παρέχει τις υπηρεσίες της σε καθημερινή βάση στο Ε.Ι. Γιάννουλης.

Η ΤΟΜΥ λόγω εισερχόμενων υδάτων εντός της δομής της που δημιούργησε στην περιοχή η κακοκαιρία …

Περισσότερα...
Ημερομηνία Ανάρτησης: 14/09/2023

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ. Ψαχνών, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ένα (1) άτομο κατηγορίας ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ και εν ελλείψει ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ – ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ, με καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα...